Selamat Datang,terima kasih sebab sokong belog Wahida Ayob Story

Wednesday, January 15, 2014

Semalam tak sama mcm hari ini

ntah la kadang aku pelik dengan hidup aku yg semakin hari semakin tak bersemangat..
aku pelik kenapa aku jadi mcm nie...adakah disebabkan kisah kehidupan yang kadang membuat kan aku rase binggung seketika...setiap waktu pasti akn ade cerita sadeyh

tpi reality nya walaupun aku nie selalu sentimental..tpi akn ku tutupkan segala kesedihan dan pancarkan segala kebahagiaan dihadapan kawan-kawan....

aku menipu diri aku ... tpi aku kuatkan diri aku dengan zikrullahMu .....
supaya hatiku terase lebih tenang...
once klau aku xboleyh lelapkan mata aku...aku teman kan diri aku dengan surah yg boleyh buat hati aku berase sedikit tenang..

aku takut dengan diri aku...mne hilangnya wiwid yg dulu yg sentiasa bersemangat..



sapa yg nak sdeyh btul tak?..tpi aku sedang cuba memperbetulkan segala kesilapan lalu...
setiap manusia pasti ade kesilapan yg kadang kita sendiri terlupa..
"berubahlah untuk menjadi lebih baik"






aku berharap agar menjadi lebiyh baik dari hari nie...




segalanya memboleyhkan aku jadi lebiyh matang..xsalah jika memaafkan segala kesilapan org lain..sebab kita sendiri pun kadang meminta kemaafan dari org lain..tpi igat jgan mudah melakukan kesilapan...
manusia ade perasaan
jgan mudah mempermainkannya.


4 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. hi, thanks sbb sudi baca blog sy.. sy bru lagi dlm berbloging, so, klau ade yg xkena bleyh ajarkan myb..hihi ^_^.. sy akn terjah blog awk pas nie...okeyhhh

    ReplyDelete
  3. Haiii.. cakkk..
    Done singgah n follow sini no.80,
    Sudilah kiranya follow me back yea..
    Salam kenal.. heee..Pasni leh lea kita
    kunjung mengunjung selalu yea..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Klik Sini

Bobblehead Bunny